Tommi Takasesta uusi yhteistyöurheilija

Carelia Sport & Managementin urheilijatiimi sai uuden jäsenen, kun aloitimme yhteistyön Skeet-ampuja Tommi Takasen kanssa.

Kenestä on kysymys ? Antaa miehen kertoa itse:

Olen Tommi Takanen, 27-vuotias skeet-ampuja Miehikkälästä. Edustan Lahden ampumaseuraa. Kuulun Suomen A-maajoukkueeseen ja olen Olympiakomitean tukiurheilija. Saavutuksiini kuuluu muun muassa: miesten yleisen sarjan Suomen Mestaruus 2017&2013, opiskelijoiden MM-kisojen kaksi mitalia 2016 ja maailmancupissa olen parhaimmillani ollut 7. Aikuisten arvokilpailuissa olen edustanut Suomea 6 kertaa: 2015 European Gamesissa, 2017 ja 2015 MM-kilpailuissa, 2017,2015 ja 2014 EM-kilpailuissa. Vuoden 2017 MM kilpailuissa olin henkilökohtaisessa kilpailussa 21. parhaana suomalaisena. Miesten joukkuekilpailussa olimme MM5., ja mixed team kilpailussa MM7.
Tavoitteeni on voittaa kultaa Tokion Olympialaisista 2020. Matkalla tavoitteeseen on edessä kovaa työtä, muun muassa kova karsintakilpailu Olympialaisiin. Pääsin edellisellä Olympiadilla tavoittelemaan Olympiapaikkaa, mutta tasoni ei vielä silloin riittänyt maaliin asti. Menneestä oppineena kehitetään toimintaa niin, että tarvittavat osumat saadaan tulostasoon lisättyä. Vuosi 2017 oli hyvä steppi kohti tavoitetta mutta vielä on töitä jäljellä. On siis aika kääriä hihat. Tämä yhteistyö Carelia Sport & Managementin kanssa on yksi osa kehitystyötä. Katse kiekkoon ja pölyksi!