Sponsorointi nyt & kohta 2018- seminaari

Mitä on sponsorointi? Mihin suuntaan urheilun kautta tapahtuva markkinointi on menossa? Miten sitä tehdään meillä ja maailmalla?

Näihin kysymyksiin saamme vastauksia 23.1.2018 Lappeenrannassa järjestettävässä Sponsorointi nyt & kohta 2018 – seminaarissa.

Saamme ilolla kertoa, että seminaarissamme nähdään asiantuntijoina alan todellisia huippuja, kun lauteille nousevat:

Riku Kallioniemi ( Toimitusjohtaja, Liiga )

Jääkiekon SM-liiga Oy:n toimitusjohtaja Riku Kallioniemi on toiminut nykyisessä tehtävässään Suomen suurimman ammattilaisurheilun johdossa keväästä 2016 alkaen. Liigayhteisö tavoittaa yli 3 miljoonaa suomalaista ja vuodessa otteluissa käy 2,3 miljoonaa katsojaa. Liigan ja sen seurojen yhteenlaskettu liikevaihto on noin 90 miljoonaa euroa ja ne tarjoavat noin tuhat työpaikkaa.

Ennen nykyistä tehtäväänsä Kallioniemi toimi viiden kauden ajan Liiga-Saipa Oy:n toimitusjohtajana. Aiemmin hän on toiminut mm. markkinointialan yrittäjänä sekä erilaisissa yrityskehitystehtävissä mm. Technopolis Oyj:n sekä Aalto yliopiston palveluksessa. Kallioniemi on pelannut jääkiekkoammattilaisena SaiPassa ja Lukossa vuosina 1991-2002.”

Arto Kuuluvainen ( Sponsoroinnin tutkija, kirjailija )

KTT Arto Kuuluvainen on urheiluliiketoiminnan sekatyömies ja toinen menestyskirja ”Urheiluseurojen Sisäpiirissä- Tarinat tunteen takana” (Alma Talent 2017) kirjoittajista. Hän on toiminut urheilumarkkinoinnin asiantuntijana käytännössä kaikille Suomen merkittävimmistä medioista. Vuonna 2017 hänet valittiin myös LiikUn (Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu) hallitukseen.

Käytännön seuratyön lisäksi Kuuluvainen on toiminut urheiluliiketoiminnan konsulttina, luennoitsijana ja tutkijana. Lisäksi Kuuluvainen toimii partnerina ja neuvonantajana useissa urheilua sivuavissa yrityksissä. Erityisen läheltä Kuuluvainen on seurannut suomalaisten jääkiekko-, jalkapallo- ja salibandyseurojen kehitystä.

Ennen siirtymistään nykyiseen päätyöhönsä Bilendi-konserniin kuuluvan markkinointitutkimusyritys M3 Research A/S:n palvelukseen, Kuuluvainen toimi 8 vuotta Turun kauppakorkeakoulussa. Hän on opettanut ja luennoinut urheilujohtamisesta eri yliopistoissa jo vuodesta 2007 alkaen. Keväällä 2017 Kuuluvainen toi Suomeen uuden SponsorOptimizer-tutkimuskonseptin, joka on jo käytössä mm. Tanskan suurimmilla jalkapalloseuroilla.

Vili Nurmi ( Lehtori, Sport business school finland )

Vili Nurmi on urheilumarkkinoinnin ammattilainen joka on viimeiset kuusi vuotta toiminut Lehtorina Haaga-Helian Sport Business Schoolissa. Hänen vastuullaan on mm. alan ammattilaisille suunnattu urheilumarkkinoinnin opintokokonaisuus jonka lisäksi hän tekee tiivistä tutkimus- ja kehitysyhteistyötä kotimaisten ja kansainvälisten urheiluseurojen, tapahtumien, lajiliittojen ja yritysten kanssa.

Aiemmin Vili Nurmi on ollut Myyntipäällikkönä Infront Finland Oy:lla ja vastannut mm. Suomen Urheilugaalan, Salibandyn mm-kisojen sekä naisten golfin Eurooppa Tourin Finnair Mastersin kaupallistamisesta.

OP-Ryhmä – Teemu Hintsanen  ( Valtakunnallinen urheilun tukija )

Teemu Hintsanen on OP Vakuutuksen urheilupäällikkö ja tuntee urheilusponsoroinnin ja –vakuuttamisen yli 20 vuoden ajalta. Osuuspankit ja OP Vakuutus ovat valtakunnan merkittävimpiä seurojen ja lajiliittojen kumppaneita. Pohjola Sairaalan laajennettua toimintaansa eri puolille Suomea on OP Ryhmän yhteistyö yli 80 eri urheilulajin parissa syventynyt entisestään. Hintsanen kertoo mitä kaikki tämä tarkoittaa digitalisoituvassa maailmassa OPlle, sen asiakkaille ja yhteistyökumppaneille urheilun parissa.

Antti Ahokas ( Golfammattilainen )

Antti Ahokas on yksi Suomen menestyneimmistä golfammattilaisista. Maajoukkueuran jälkeen Ahokas on pelannut maailmalla 11 vuotta ammattilaisena Nordic Leaguessa,Challenge Tourilla ja European Tourilla. Isoimpina meriitteinä mm. 2 voittoa Challenge Tourilta.

Golfin ohessa Ahokas on yrittäjä ja omaa pitkän kokemuksen urheilijan brändäämisestä ja markkinoinnista. Ammattiurheilijana Ahokas tuo esille urheilijan näkökulman yhteistyöstä yritysmaailman, median ja eri sidosryhmien kanssa meillä ja maailmalla.

 

Lupaamme, että tulet saamaan paljon ajatuksia ja ideoita omaan päivittäiseen tekemiseesi, työskenteletpä sitten urheilun parissa tai yritysmaailmassa.

Paikka: Etelä-Karjalan Osuuspankki ( auditorio )

Aika: 23.1.2018

Kesto: n. 09-15

Osallistumismaksu tapahtumaan on 80€ ( alv 0% )

Paikkoja on rajoitetusti ja ilmoittautuminen päättyy 22.12.2017, joten varaa oma paikkasi pian.

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Otto Valavuo

otto@careliasport.fi

0407623709

Tai lomakkeella:

Ilmoittautumislomake

 

TERVETULOA MUKAAN!