PelipaitaKevät2020 – Huuda itsellesi pelipaita ja tuet kymmeniä seuroja ympäri maan!

Lappeenrantalaiset liiketalouden opiskelijat päättivät perustaa kampanjan, jonka avulla pystytään tukemaan kymmeniä seuroja ympäri Suomen, sekä tuomaan seuroja yhteen. Isona pointtina tässä pelipaitahuutokaupassa on myös se, että pidämme seurat ihmisten mielessä näinä haastavina aikoina.

 

”Pelipaitahuutokaupan idea tuli luokkakavereiltani Antti Hyrkkäseltä, Eetu Suoraniemeltä ja Saku SeppäLassilalta. He olivat miettineet, kuinka he voisivat auttaa paikallisia urheiluseuroja näinä vaikeina aikoina. Lyhyen ideariihen aikana kehittyi ajatus pelipaitahuutokaupasta. Jätkät kertoivat idean minulle ja ryhdyimme pohtimaan yhdessä, kuinka ideaa lähtisi kehittämään. Päätimme ottaa yhteyttä vanhaan tuttuumme Otto Valavuohon, jolla on kokemusta urheilumarkkinoinnista ja laaja verkosto urheilumaailmassa. Tätä kautta muodostui ajatus koko suomen kattavasta urheiluseurojen tukemisesta.

Suoritamme tämän projektin Sirius markkinoinnin kautta ja koko huutokaupan tuotto jaetaan tasan mukana olevien seurojen kesken. Ajatuksena on saada edes pientä avustusta seuroille lajista riippumatta ja saada urheiluseuroille näkyvyyttä. ” Kommentoi Pelipaitakevät2020- projektin moottorina toimiva, jääpallomaalivahti Topi Peuhkuri.

 

” Jätkät soittivat minulle tuossa reilu viikko sitten, että nyt on kehitteillä tälläinen ajatus, että mitä olisin tästä mieltä ja voisinko auttaa heitä tässä projektissa. Idea oli mielestäni loistava ja sen jälkeen rupesimme sparrailemaan ja pohtimaan porukalla, että miten tämä toteutetaan ja miten asian kanssa edetään. Rupesin samantien keräämään paitoja kasaan omalta verkostoltani ja jätkien idea on saanut erittäin paljon positiivista palautetta mukana olevilta seuroilta. Kampanjan idea on hyvin simppeli, Huuda itsellesi pelipaita ja tuet kymmeniä seuroja ympäri Suomen!” kommentoi Otto Valavuo

 

Pelipaitakevät – kampanjassa on mukana seuroja Liigasta, Veikkausliigasta, Salibandyliigasta, Bandyliigasta, Korisliigasta, Mestiksestä, Superpesiksestä yms. Lisäksi mukana on myös yksityisiä urheiluhenkilöitä, jotka ovat lahjoittaneet oman paitansa seuran yhteisen potin nostamiseksi. Eli olemme saaneet kasaan erittäin kattavan valikoiman pelipaitoja. Kokonaismäärältä paitoja on huutokaupassa mukana n. 60kpl.

HUUTOKAUPPA ON NYT POLKAISTU KÄYNTIIN, KÄY TUTUSTUMASSA TARJONTAAN!

HUUTOKAUPPAAN PÄÄSET TÄSTÄ!

 

Kampanjassa mukana:

Kuva