Carelia

Mikä PelipaitaKevät?

PelipaitaKevät 2020 -kampanjan tarkoituksena on tukea suomalaisia urheiluseuroja näinä haastavina aikoina. Joukkueet ja yksityiset lahjoittajat ympäri Suomea ovat lähettäneet pelipaitoja kaupattavaksi. Huutokaupan tuotot jaetaan kampanjaan osallistuneiden seurojen kesken tasan. PelipaitaKevät 2020 tavoitteena on varojen keräyksen lisäksi luoda yhteisöllisyyttä ja tuoda seuroja kaikkien näkyville.

Huutoaikaa jäljellä

Tarina

Kampanja sai alkusysäyksen PelipaitaKevät -orkesterimme Antti Hyrkkäsen ja Eetu Suoraniemen kahvitteluhetkestä. Ensimmäinen ajatus oli järjestää alueellinen hyväntekeväisyyshuutokauppa urheiluseurojen tueksi. Yhteys Topi Peuhkuriin sekä Saku Seppä-Lassilaan ja idea esille. Porukka näki kampanjan potentiaalisena, joten Topi otti vielä yhteyden Otto Valavuohon, koska projektiin tarvittiin lisää kokemusta ja verkostoja urheilumarkkinoinnin saralta. Näin PelipaitaKevät -orkesteri oli kasassa ja hyvä idea jalostettiin koko suomen laajuiseksi hyväntekeväisyyskampanjaksi! PelipaitaKevät 2020 oli syntynyt.

Toteutus lähti hyvin käyntiin ja seurat lähtivät innolla mukaan kampanjaan. Olemme tehneet paljon töitä auttaaksemme suomalaisia seuroja vaikeana aikana. Nyt huutokauppa on käynnissä ja seuroja sekä lahjoittajia on mukana yhteensä yli 50.

PelipaitaKevät 2020 – Kampanjan huutokaupassa paitoja sekä digitaalisia tukitodistuksia huudettiin yhteensä 18 275€ edestä! Kiitämme suuresti kaikkia mukana olleita seuroja, lahjoittajia sekä huutajia. Suomalainen urheilu kiittää!

PelipaitaKevät 2020 -orkesteri

Antti Hyrkkänen

Eetu Suoraniemi

Saku Seppä-Lassila

Topi Peuhkuri

Mukana olevat seurat ja lahjoittajat

Ilman yhteistyötä tätäkään kampanjaa ei olisi olemassa. Iso kiitos kaikille mukana olleille seuroille ja lahjoittajille!

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoja?

Ota meihin yhteyttä:

  • pelipaitakevat@gmail.com
  • +358 45 1267559